Date vinden via E matching

Date vinden via e-matching

E-matching, de datingsite voor hoger opgeleiden. Je kent ze vast wel van de reclamespotjes op tv en op de radio. Zo profileren ze zichzelf. Heb jij dus een HBO of WO studie gedaan en wil jij graag een partner ontmoeten die wat iq betreft op hetzeflde niveau zit, dan is e-matching zeker wat voor jou.

E-matching heeft het natuurlijk wel slim bekeken. Ze weten dat hoger opgeleiden doorgaans meer geld verdienen en dus zijn de kosten per maand daar gemiddeld ook wel iets hoger dan bij een gemiddelde andere Nederlandse datingsite.

Op zoek naar een date op e-matching

Als je je eenmaal hebt ingeschreven bij e-matching kun je op zoek gaan naar een date waar jij behoefte aan hebt. Je kunt dus op meerdere criteria zoeken. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat iemand zich in dezelfde beroepssector als jij bevindt, dan kun je hier ook op zoeken,

Maar je kunt natuurlijk ook op andere dingen zoeken, zoals persoonlijke eigenschappen. Hoe staat iemand in het leven, wil diegene kinderen of juist niet, wat is zijn of haar religie. Op alle vragen kun je eventuele aanstaande dates zoeken.

Hetzelfde IQ en inkomen

Veel mensen gaan naar e-matching omdat ze het belangrijk vinden dat iemand op dezelfde manier met ze kan praten. Ze zijn bijvoorbeeld bang dat ze met een vuilnisman of timmerman geen diepzinnige gesprekken kunnen voeren of kunnen praten over wat er op het werk gebeurd is. En natuurlijk speelt het inkomen ook een rol. Een hoger opgeleide wil natuurlijk niet dat iemand op hem of haar valt vanwege zijn of haar geld.

Copyright 2018 websitesdating.nl