Nederlandse datingsites

Nederlandse datingsites

Daten via het internet is tegenwoordig heel populair en er zijn dus ook een hele hoop datingsites waar je kunt gaan daten via het internet. De datingsites zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Je hebt sites op basis van je inkomen, en er zijn sites speciaal voor bepaalde groepen zoals homo’s of 50+-ers, en er bestaan natuurlijk ook nog de gewone datingsites waarop iedereen zich aan kan melden.

Gratis of betaald

Als je gaat beginnen aan internetdaten ben je waarschijnlijk benieuwd hoe het zal uitpakken. Zal het zijn wat je je ervan voorsteld of komt je ergste angst uit en komen er alleen maar ‘vreemde’ mensen op de site. Waarschijnlijk om deze redenen zul je in het begin een beetje sceptisch zijn om geld te moeten betalen voor een datingsite, echter het tegendeel is waar. Op de gratis datingsites bevinden zich namelijk een hoop meer ‘vreemde’ mensen en mensen die dus niet uit zijn op een relatie, maar bijvoorbeeld alleen op een vluggertje. De kans dat je dit overkomt op een betaalde datingsite is een stuk kleiner.

Lexa, parship en relatieplanet

zijn waarschijnlijk de 3 grootste internet datingsites in Nederland. Je mag zelf oordelen of dit ook de beste datingsites zijn voor jou. Iedereen kent ze wel in Nederland door onder andere de reclames op tv. Waarschijnlijk ken jij ook wel iemand die op 1 van deze sites iemand ontmoet heeft!
Bij bijvoorbeeld Lexa kun je je gratis inschrijven, maar zodra je iemand een bericht wilt sturen of met iemand wilt chatten moet je een abonnement afsluiten. Je kunt zelf kiezen wat voor abonnement je wilt hebben, voor 1 maand, 3 maanden of voor een heel jaar.

Second love

Second love is waarschijnlijk is van de datingsites die in korte tijd de meeste naamsbekendheid heeft gekregen in Nederland. Op second love komen mensen die al een relatie hebben, maar naast hun relatie nog iemand anders zoeken. Nogal controversieel dus, dus vandaar dat het ook veel opschudding heeft veroorzaakt. Alleen maar goed voor second love dus, want zij werden er in 1 klap veel bekender van.

Andere sites

Naast lexa, parschip, relatieplanet en second love zijn er nog tientallen datingsites beschikbaar. Google alleen maar internetdaten en je vindt er een helebloel. Welke keuze voor jou het beste is, hangt natuurlijk af van wie je bent en wat je wilt. Ben je 65 dan heb je misschien meer kans op een ouderen datingsite dan op een populaire site waar vooral veel jongeren komen. Er is dan wel veel keuze, maar alleen vind je er niet de mensen waar je naar op zoek bent. De meest populaire datingssites hebben wel de grootste databeses, dus er is meer te kiezen. Helaas betekent dit ook vaak dat het aanbod van een mindere kwaliteit is. Ga je op een bepaalde specifieke site zoeken, bijvoorbeeld een ouderen datingsite, dan heb je meer kans dat de mensen die je daar vindt ook je type kunnen zijn.

Copyright 2018 websitesdating.nl